En del af   BEIERHOLM - VI SKABER BALANCE
Undersider

Boligrådgivning - træf de rigtige valg

Boligen er for mange danske familier, den største investering de foretager gennem livet. Det er derfor vigtigt at valg herom er gennemarbejdet uanset om det gælder førstegangskøbet, valg af lånetype, byggeprojekter eller salg. 

 

Køb, salg og byggeprojekter

Handel med bolig og byggeprojekter kræver begge, at der er regnet grundigt på de økonomiske konsekvenser. Hvordan vil det påvirke økonomien og hvad kan den bære. Egen bolig skal betragtes som en del af den daglige økonomi, mere end en egentlig investering. Udviklingen i boligpriserne er naturligvis interessante, men forventninger hertil må ikke vægte meget i beslutningerne. Om boligen skal sælges eller ombygges kan også være en svær beslutning - uanset hvad din beslutning omhandler hjælper vi med at ankueliggøre de økonomiske konsekvenser og rådgive dig om dit valg.

Lån i boligen

Realkreditlån og andre boliglån er store poster i mange familiers budgetter, derfor er der også store optimeringsmuligheder ved at vælge de rigtige lån, og få de rigtige rentesatser. Der er kommet mange varianter af lån på markedet. Du kan vælge mellem forskellige renteprofiler og om du vil afdrage nu eller senere. Hvilket lån der er det rigtige afhænger af mange individuelle ting, og også af rentescenariet på tidspunktet, hvor du har brug for at optage lånet.

Når du har fået dit realkreditlån, vil du opleve at mange eksperter har mange forskellige meninger om konvertering, fastlånsing af renter mv., og igen er du nødt til at tage stiling til om du vil gøre noget ved dit lån. Det kan også være at boligen stiger i værdi og du kan hjemtage tillægslån - mulighederne er mange, nogle er både gode og nyttige og andre er et spørgmål om, at bankerne vil have gebyrer i kassen.

Sådan får du hjælp

Uvildige.dk består af eksperter, der alle har teoretisk viden og praktisk erfaring med boligmarkedet og alle de forskellige lånetyper. Vi har ingen anden interesse, end at du vælger den rigtige løsning for din situation. Vi opstiller de mest optimale alternativer med de fordele og ulemper de har - og så hjælper vi dig med at træffe den rigtige beslutning. Har du brug for hjælp til det praktiske i hele processen, står vi også til rådighed.

Derudover ved vi, hvad det koster at hjemtage eller omlægge et realkreditlån, og hvad der er en konkurrencedygtig pris på boliglån i banken. Vi hjælper dig med at opnå de bedste priser og lavest mulige omkostninger, så har du flere penge til bl.a. indretning af boligen.

Kontakt os

Ultimate Web
I'm not usually lace wigs uk wearer. I ordered 2 brazilian lacefronts from amazon and this was the lower priced wig. I like this one so much that I sent the other back. The hair bundles looks great. Its a little dry but can be fixed with a little product. The wig is full without being heavy. I took it to my stylist. She bleached the knots, washed it, cut the lace wigs uk plucked the side part and added a little product. She loved this unit for the price. I don't glue this down and it fits well with the brazilian hair uk. The cap fit kinda big my man says I have a big head and this cap still ran a little big to me. I'll probably gel down the sideburns for the weekend for a tighter fit and play with the lace wigs uk. I think its a great unit for the price and I probably will be ordering another curl pattern. I've been wearing the wig for 2weeks now.