En del af   BEIERHOLM - VI SKABER BALANCE
Undersider

Rådgivere der udelukkende arbejder i dine interesser

Hos Uvildige.dk møder du udelukkende uafhængige rådgivere, som – udover at være højt uddannede indenfor den finansielle sektor, også tilbyder 100 % objektiv rådgivning med dig, dine ønsker og dine behov i fokus. 

Vores arbejdsmetoder tager såvel etisk som juridisk udgangspunk i flg. 5 punkter: 

Uvildighed

Vi modtager aldrig provision, honorering eller andre ydelser fra samarbejdspartnere. Således sikrer vi, at formålet med vores virksomhed er at pleje dine finansielle interesser.

Fortrolighed

Personlige oplysninger fra vores kunder behandles fortroligt og opbevares forsvarligt. Derfor videregiver vi kun oplysninger med din accept.

Kompetence

Vi udfører udelukkende opgaver, som matcher vores kompetencer. Er der dele af en opgave, vi ikke kan løse forsvarligt, gør vi opmærksomhed på det – og hjælper selvfølgelig med at henvise til anden rådgiver med kompetencer indenfor området.

Gennemskuelig pris

Vi arbejder altid ud fra et fast og gennemskueligt honorar, som du selvfølgelig får oplyst, inden vi sætter opgaven i gang.

Lovgivning

Vi overholder naturligvis al gældende lovgivning på området, og ajourfører os løbende på kurser og efteruddannelser. Vi har desuden Finanstilsynets tilladelse til at yde investeringsrådgivning for både private og virksomheder.
 

Kontakt Uvildige.dk eller læs mere om de enkelte rådgivere og kontorer.

Ultimate Web