En del af   BEIERHOLM - VI SKABER BALANCE
Undersider

Økonomichefen skal fokusere på virksomhedens økonomi 

Og det er som regel en tidskrævende opgave, hvor der i forvejen er mange fokusområder. Det er en næsten umulig opgave, både at koncentrere sig om hvad der foregår internt i virksomheden og følge med på et finansierings- og investeringmarked, der udvikler sig hele tiden. Udvalget af produkter stiger, og bankrådgiverne har mere travlt med deres salgsmål end hvad der er optimalt for jeres virksomhed.

Få en uvildig finansiel ekspert med på holdet

Uvildige.dk tilbyder at træde ind som en ekstern sparringpartner i en uvildig ekspertrolle, hvor vi hjælper med at informere om finansielle produkter, forhandle med banken, ejendomskøb, investeringer og meget andet, som kan virke uoverskueligt i en travl og krævende hverdag. Du hyrer os efter behov, og slipper for at bruge tid på at følge med i renteudvikling, valutakurser og investeringsmarkedet - det gør vi alligevel for dig.

Vi har en god revisor

En god revisor er vigtigt for ikke at komme galt afsted med skatten, momsen eller årsregnskabet. Der er dog stor forskel på, om du har brug for råd om skat og moms eller ønsker mere viden om jeres finansielle løsninger og strategi. Derudover har du måske selv en fortid i regnskabsverdenen, hvorfor et andet syn på virksomheden økonomi ofte vil være udbytterigt og effektivt.

Næste skridt

Uvildige.dk inviterer til et uforpligtende møde, hvor vi hører mere om jeres virksomhed, og om hvordan den finansielle strategi er i dag. Vi får indblik i virksomheden og kommer med en vurdering af, hvor meget vi kan bidrage med og hvad jeres omkostning hertil vil blive. Nogle hyrer os ad hoc, mens andre foretrækker en fast aftale - det bestemmer du og virksomheden. 

 

Ultimate Web