En del af   BEIERHOLM - VI SKABER BALANCE
Undersider
Del denne værdifulde viden:

Finanstilsynet advarer om risiko for dårlig rådgivning

I en ny artikel advarer Finanstilsynet om den lave rentes mulige negative indvirkning på kunderådgivning.

Finanstilsynet, der er en myndighed under Erhvervs- og Vækstministeriet, er en offentlige tilsynsvirksomhed, som har til opgave at sikre, at finansielle virksomheder holder sig inden for lovens rammer og i det hele taget driver finansiel virksomhed på acceptabel vis.

Derfor er det også positivt, at Finanstilsynet nu gør opmærksom på denne problematik, men desværre er problemet ikke nyt. Problematikken omkring de lave renters negative effekt på bankernes kunderådgivning, som Finanstilsynet påtaler i artiklen, har været et problem over længere tid.  

Vi har oplevet flere kunder, hvor der i rådgivningen fra banken har været meget fokus på at omlægge indlån til bankens egne investeringer, og det er altså kunden der tager risikoen, mens banken er sikker på at få en god forretning ud af det. 

Derfor skal opfordringen herfra lyde, at du bør være ekstra opmærksom på, om den rådgivning du møder, nu også har dig som den primære interessent.

Du kan læse artiklen fra Finanstilsynet her.

Har du spørgsmål til vores tilgang til rådgivning, er du også altid velkommen til at kontakte os.

Vi kan også henvise til artiklen "Lad dig ikke skræmme til at investere", som vi har skrevet tilbage i 2017, og som berører samme problematik.
 


 

Ultimate Web