En del af   BEIERHOLM - VI SKABER BALANCE
Undersider

Uvildig økonomisk rådgivning betyder fokus på objektiv rådgivning modsat i banken, der udelukkende har fokus på egne produkter og services i stedet for på rådgivning. Så når Uvildige.dk taler om finansiel rådgivning, er det for at sikre og optimere dine økonomiske potentialer og når banken taler om finansiel rådgivning, er det primært for at sælge egne produkter. 

Få mere kontrol over din egen formue og de muligheder, den kan give dig i fremtiden. Skal formuen fx optimeres og vokse sig større, skal formuen investeres, bruges til at finansiere et projekt eller en drøm – eller skal formuen forberedes til dine arvinger?

 

 

 

Som formuende kunde er du en attraktiv kunde for bankerne, de vil alle sammen gerne tjene på dine investeringer, pensioner og lån, hvor riskoen er lav pga. en sund økonomi. Det giver dig en god forhandlingskraft som du kan og bør udnytte til at opnå bedre vilkår og større overskud til dig selv og familien.

Mulighederne er mange, og det kan altid betale sig at få et uvildigt og objektivt syn på, hvordan du bedst muligt forvalter din private formue, inden du bestemmer sig for bankens tilbud.

 

 

Ultimate Web