En del af   BEIERHOLM - VI SKABER BALANCE
Undersider
Del denne værdifulde viden:

Få det fulde overblik over din formue nu og i fremtiden med Formueportalen

Som rådgivningskunde hos Uvildige.dk har du mulighed for at få adgang til vores beregningsværktøj, Formueportalen, som er et unikt redskab til økonomisk planlægning.

Er du allerde eksisterende kunde med adgang til Formueportalen?

   

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.
(Bemærk: Link til TeamViewer går via vores kollegaer i Beierholm)
 

Formueportalen - dit kighul til fremtiden

I Formueportalen regnes der i nutidskroner, hvilket vil sige, at der i beregningerne også tages højde for anslået inflation.

Herunder finder du fire eksempler på brugen af Formueportalen og hvordan den som redskab er nyttig i forhold til at skabe et retvisende overblik over fremtidig udvikling i en given økonomi, ud fra nutidigt udgangspunkt.
 

1. Samlede overblik og nøgletalKlik på billedet for større visning.
 

Alle de væsentligste nøgletal samles i et overblik, og med det som afsæt, er det muligt at opstille forskellige fremtidsscenarier ved ændring af forskellige parametre nu og undervejs i den fastlagte tidshorisont.

Det giver et indblik i den fremtidige udvikling for din økonomi og sikrer et solidt fundament for planlægningen af din fremtid.

 

2. Værdier og gæld/formue
 


Klik på billedet for større visning.
 

Formueportalen giver dig bl.a. visuelt overblik over, hvordan udviklingen i formue, afkast på investeringer m.v. udvikler sig fremadrettet, indenfor en fastsat tidshorisont.

Dette giver en indikation på, om aktuelle midler rækker som ønsket eller om der er behov for at sætte en alternativ handlingsplan i værk.

 

3. Rådighedsbeløb / Løbende økonomi
 


Klik på billedet for større visning.
 

Formueportalen giver også mulighed for at følge udviklingen i rådighedsbeløb over en fastsat tidshorisont.

Det giver eksempelvis mulighed for en præcis visning af, hvad der sker, når pensionsalderen er nået eller når afdragsfriheden udløber. Det kan fortælle, om der er overskydende eller negativ likviditet i fremtiden.

 

4. Dynamisk budgetlægning
 


Klik på billedet for større visning.

Når du har Formueportalen, behøves du ikke et regneark til at holde dit budget ajour. Her kan du nemt og sikkert jurstere dit budget fremadrettet og have et samlet overblik.

 

 

Flere gode argumenter for Formueportalen

 • Professionelt beregningsværktøj
  Formueportalen er et unikt beregningsværktøj, som bidrager til at give dig overblik over din økonomi samt til at træffe de rigtige beslutninger.

 • Høj brugervenlighed
  Formueportalen er udviklet til professionelt brug, men en høj brugervenlighed gør det nemt for dig selv at indtaste data, ligesom det giver mulighed for egen analyse af økonomien.

 • Altid opdateret
  Formueportalen opdateres løbende, hvis der eksempelvis vedtages nye skattereformer eller lignende, og du kan også selv opdatere, når der sker ændringer i din økonomi.

 • Højt sikkerhedsniveau
  Formueportalen benytter samme sikkerhedsstandard som netbankerne.

 • Brug tilpasses behov
  Formueportalen benyttes i samarbejde med din finansielle rådgiver, afhængigt af dine behov og eget vidensniveau. Med en løbende rådgivningsaftale, har du altid adgang til både Formueportalen og til vores rådgivning.

 • Mennesker bag maskinen
  Hos Uvildige.dk får du din egen personlige rådgiver. En ekspert i øjenhøjde og som udelukkende varetager dine interesser. Vi har mennesker bag maskinen og vi hjælper dig gerne.
   

Ultimate Web