En del af   BEIERHOLM - VI SKABER BALANCE
Undersider

Formuetjek

Hos Uvildige.dk tilbyder vi et formuetjek. Det betyder et fuldstændigt overblik over din formues størrelse, fordeling og forventede udvikling. Og samtidig tilbyder vi dig hjælp og indsigt til at opnå bedst mulige betingelser hos dine finansielle samarbejdspartnere – dermed får du større afkast og bedre muligheder for at optimere og forvalte din formue fremover.

Overblik og den rigtige strategi

Har du en privat formue, har du sikkert også en god økonomi. Men hvor god er den egentlig? Hvor godt er din private formue placeret og beskyttet, og hvilke andre muligheder kunne du evt. også benytte for at optimere den?
Uvildige.dk hjælper med at udregne udviklingen i din formue, ud fra objektive parametre og dine egne forventninger. Det giver mulighed for at planlægge og lægge den helt rigtige strategi fremadrettet.

Fast formuerådgiver

En større privat formue giver stor økonomisk frihed. Med den frihed følger et ansvar for, at dine finansielle produkter og services er korrekt sammensat. De fleste mennesker har dog hverken tid, lyst eller overskud til at overskue og håndtere de ofte komplekse produkter og services, og lader derfor bank eller revisor tage sig af opgaven. Problemet er bare, at revisoren er specialist i skat – ikke i investering og finansiering – og at banken mere har fokus på at sælge egne produkter.

Uvildige.dk tilbyder en fast tilknyttet formuerådgiver, som løbende er i dialog med dig omkring hele din økonomi eller en udvalgt del fx investering. Uvildige.dk er altså din finansielle sparringpartner, som sikrer at din økonomi altid er tilpasset evt. ændringer i dit liv, lovgivning, markedsforhold eller nye produkter på det finansielle marked.

Rådgivning efter behov

Behovet for rådgivning - og lysten til selv at administrere formuen, kan variere meget afhængig af, hvilken type person du er. Behovet er typisk også afhængig af, hvad der ellers sker i dit liv - altså hvor meget tid og overskud der er til overs til formuepleje. Hos Uvildige.dk bestemmer du selv hvor stort dit behov er, og hvor meget, du vil have os til at hjælpe med - du betaler kun for det du har brug for.

Kontakt os gerne for nærmere information og en vurdering af, om et formuetjek er det rigtige for dig.

 

 

 

Ultimate Web