En del af   BEIERHOLM - VI SKABER BALANCE
Undersider

Tak for hjælpen!

Vi oplever, at mange af vores nye kunder kommer på opfordring fra eksisterende, og vores evalueringer viser, at 94 % af vores kunder, helt sikkert vil anbefale os til andre.

Dette er uden tvivl den bedste markedsføring vi kan få, og i stedet for at bruge penge på traditionel markedsføring, vil vi hellere belønne vores nuværende kunde.

Som tak for en henvisning, der resulterer i et nyt kundeforhold, kvitterer vi derfor med en henvisningsgave i form af enten to flasker god rødvin, en hyggelig biograftur for to eller en lækker købmandskurv med lidt for enhver smag.

Samtidig giver vi den nye kunder en rabat på kr. 500,-  ved første rådgivningsydelse. Så er den første besparelse for den nye kunde allerede i hus.

Er du blevet henvist fra en af vores nuværende kunder og ønsker at aftale et møde, bedes du bruge nedenstående kontaktformular. Vil du henvise en mulig kunde, kan du også udfylde formularen på vegne af denne, så længe du har fået accept fra vedkommende.

Vi tager kontakt snarest muligt, for at vurdere optimeringsmulighederne og afklare prisen for den ønskede ydelse. Det er helt uforpligtende.
 

Kontaktformular for henvisningskunder
 

 
Rådgivning om

 
Ultimate Web