En del af   BEIERHOLM - VI SKABER BALANCE
Undersider
Del denne værdifulde viden:

Kundecase: Øget afkast og forbedret overblik

Kundecase


Hvem?

Ulrik bor i hus med sin familie i Aars og er Key Acount Manager - eller som han selv siger; "Jeg har en salgsfunktion i en virksomhed."

Ulrik foretrækker nemlig, at kalde tingene, det de er – og netop det fremhæver Ulrik, som en af grundene bag sit valg af Uvildige.dk som sparringpartner på sine investeringer.

Her kan du læse om Ulriks oplevelse og udbytte af at have Uvildige.dk som uafhængig investeringsrådgiver.


Hvorfor?

"Jeg hører ikke til i kategorien storinvestor, men jeg har et åbent depot og en pensionsopsparing, som jeg selvfølgelig gerne ser vokse, så vi får mest muligt ud af vores penge. Selvom jeg ikke selv er ekspert inden for investering, kan jeg godt lige at engagere mig og dermed indgå i dialog omkring udvælgelse af aktier og obligationer.

I den sammenhæng vinder Uvildige.dk klart over pengeinstitutterne. Hos Uvildige.dk har jeg selv indflydelse og er ikke tvunget ud i bestemte produkter."


Hvilken rådgivning?

"Jeg modager løbende investeringsrådgivning, og som udgangspunkt har jeg haft faste kvartalsvise møder med min Uvildige.dk rådgiver, Peter. Men når der er opstået noget ekstraordinært, som eksempelvis Brexit, der har krævet særlig opmærksom, så har vi suppleret med løbende dialog og sparring imellem de faste møder.

Denne form, hvor faste rådgivningsmøder suppleret med fleksibilitet, har uden tvivl været positiv for både min oplevelse og mit afkast. Det understreger, at kundefokus vægtes særligt højt hos Uvildige.dk."


Hvordan var oplevelsen?

"Den største styrke er helt klart, at der bliver tænkt på mig og mine interesser i rådgivningen. Her handler det ikke om at sælge et produkt fra hylden og her er der ikke noget, der er uigennemskueligt.

Der er rene linjer, gennemsigthed og sparring helt nede på jorden. Der er tydeligvis plads til alle slags kunder – store som små. Det er en anden form for samarbejde, hvor forståelse og tryghed omkring de valg, der træffes, virkelig er i centrum. 

Samtidig er rådgivningen velforberedt, godt opdateret og på et meget højt vidensniveau, så valgene omkring mine investeringer er velovervejet og jeg er velinformeret."


Hvad blev udbyttet?

"Helt konkret kan jeg se, at mit afkast er blevet forbedret, mine omkostninger er mindre og selvom der har været betydelige udsving i markedet, har jeg opnået et stabilt og fornuftigt afkast undervejs. Så jeg må bare sige, at de gør det godt, med de produkter de foreslår.

Med andre ord er Uvildige.dk ikke kun gode til at formidle løsninger, de er også dygtige til at finde de rigtige løsninger.


Kan det anbefales til andre?

Selvfølgelig kan min uvildige rådgiver, Peter, jo heller ikke forudsige fremtiden, men han sidder med en stor viden og erfaring, som jeg kan bruge – og det kan jeg kun anbefale andre at gøre også."

 


 

Ultimate Web