En del af   BEIERHOLM - VI SKABER BALANCE
Undersider

Pensioneret ægtepar: Vi fik vores penge tilbage i egen lomme


Kundecase


Seniorplan til ægtepar på vej mod pensionsalder

Kate og Lars, pensioneret ægtepar bosat i Assens på Fyn. Ved rådgivningens begyndelse havde de få år til pensionsalder.

Kate og Lars fik med en seniorplan hjælp til optimeret pensionsplanlægning tilpasset egne behov og ønsker. Efterfølgende har Kate og Lars løbende suppleret med opfølgende rådgivning. Seniorplanen er forblevet opdateret i forhold til aktuelle forhold, ligesom opståede behov for anden økonomisk rådgivning er blevet klaret undervejs.

Her sætter Kate og Lars selv ord på rådgivning og udbytte.


Vi blev usikre på den rådgivning, vi fik i banken

"Starten på det hele er, at vi bliver kontaktet af vores lokale pengeinstitut. Vi skulle have en pensionsplan. Vi havde tidligere været igennem huskøb og det var gået nogenlunde som det skulle.

Men i forhold til pensionsdelen, følte vi ikke, vi blev hørt eller at der blev taget hensyn til vores situation og alder. De ville, vi skulle oprette nye pensioner, som skulle investeres. Bankens politik i forhold til udbetaling af vores pensioner, satte vi også spørgsmålstegn ved, men det stod ikke til at ændre.

Vi gik derfor hjem og søgte på uvildig rådgivning på nettet og fandt Uvildige.dk, som vi kontaktede.

Det var usikkerheden, i forhold til om vi fik den rigtige rådgivning, der satte det hele i gang. Vi følte banken blev for meget købmand."


Uvildigheden viste virkelig sin styrke

"Vi lagde ud med en uforpligtende snak med vores rådgiver, Brian Stjernholm, inden vi tog hul på et forløb med tre møder.

Her gik vi dybere ned i vores samlede økonomi. Vi fik opstillet flere forskellige scenarier og der blev tænkt ud af boksen. Bl.a. var vi inde og kigge på friværdien i vores hus og hvordan det kunne tænkes ind i vores pensionsplan. I beregningerne af de forskellige fremtidsscenarier, kunne vi bl.a. se konsekvenserne, hvis vi valgte at gå på efterløn på det ene eller det andet tidspunkt, eller hvis vi ville arbejde til vi blev folkepensionister.
 

Planen har holdt til punkt og prikke – og det synes vi er godt gået...
 

Brian tog også opgaven at skifte vores bank. Vi fik præsenteret to forslag til banker, der kunne være interessante og havde et bedre produkt. Brian tog dialogen med dem, men valget var 100 pct. vores. Her viste uvildigheden virkelig sin styrke.

Fælles for alle møderne med Uvildige.dk er en rød tråd med afsæt i den plan for vores økonomi, vi lavede som noget af det første for nu godt fire år siden. Planen har holdt til punkt og prikke – og det synes vi er godt gået."


Der er ingen kassetænkning - det handler om vores ønsker

"Hos Brian går vi aldrig forkert. Når vi kommer med det ene eller andet spørgsmål, eller ting vi gerne vil have sat i værk, er Brian imødekommende og der er altid paratviden klar til håndtering af problemstillingen.

Vi har nok haft lidt blind tillid til bankens råd til os gennem årene, men vi er blevet mere opmærksomme på, at disse råd er med salg for øje. Desværre er det meget uigennemskueligt, og vi kan ikke se hele pakken i banken. Pensionsmægler og bank behandlede vores pension og øvrige økonomi i to separate kasser. Uvildige.dk gjorde det modsatte. Uvildige.dk ser andre muligheder og arbejder ikke med kassetækning.
 


 

Hos Uvildige.dk handler det meget mere om vores ønsker, og det har været den helt store forskel i vores oplevelse af rådgivningen hos Uvildige.dk. Det har også resulteret i et langt mere afslappet forhold til vores nye bank."


En klar plan, frihed, tryghed og et nettooverskud på 32.000 i år et

"I forløbet valgte vi et scenarie, som vi ønskede at gå efter, og fik en meget klar køreplan for, hvordan vi skulle følge dette. Det betyder, vi har bedre overblik og har været i god tid med tingene. Vores budget er mere præcist og mere overskueligt. Vi har fået et super værktøj, som giver tryghed.

Vi fik frigjort 32.000 kr. til os selv i år et. Det var en kombination af bidragssatser, skat og overflødige ekstra pensioner.

Vi har fået større frihed og selvbestemmelse. Brian har flyttet vores økonomi over i vores egen lomme."


Gør det - jo tidligere, jo bedre

"Vi anbefaler ofte Uvildige.dk til andre, og vi ved, at de, der har fulgt vores anbefaling, er ligeså tilfredse, som vi er. Faktisk var der en, som ærgrede sig over, at han først havde gjort det nu.

Der sker ikke noget ved at gå tidligere i gang. Jo tidligere, jo mere har man ud af det i den anden ende. Vi kan kun anbefale andre at gå samme vej. Det er en god investering."


Ultimate Web