En del af   BEIERHOLM - VI SKABER BALANCE
Undersider
 

Ægtepar: "Vi fik optimal boligfinansiering og en fremtidsplan med afsæt i egne ønsker"


Kundecase


Hvem?

Ægteparret, Søren og Natasha, som har solgt hus og købt nyt, og som ønsker at sikre fremtidige ønsker kan realiseres. Søren og Natasha bor i Villa i Aalborg.


Hvorfor?

"I forbindelse med salget af vores hus i Vodskov, havde vi en indledende dialog med Uvildige.dk. I samråd med rådgiveren, Lena, aftalte vi, at vi skulle vende tilbage, når vi havde fundet en ny bolig i Aalborg, og vi dermed skulle i gang med at hjemtage nye lån.

Vi føler selv, at vi har rimelig godt styr på vores lille økonomi, men vi søgte en objektiv vurdering, som bekræftede vores egen opfattelse af vores økonomiske situation."


Hvilken rådgivning?

"Vi fik afdækket lånemulighederne i forbindelse køb af ny bolig. Det skulle tage afsæt i vores ønske om optimal udnyttelse af den lave rente på boliglån og begrænse betaling af bidragssatser. 

Samtidig fik vi også vished for, at vores pensionsordninger og livsforsikringer var dækkende under hensyntagende til vores fremtidige ønsker."   

     


Hvordan var oplevelsen?

"Det har været en god oplevelse for os. Vi havde en god kemi med rådgiveren fra Uvildige.dk, og vi blev da også udfordret på vores lidt gammeldags ønsker om gældsfrihed. Det gav en god dialog og vores ønsker blev respekteret.

Den største styrke ved Uvildige.dk er helt klart det at rådgivningen er uafhængig og at der derfor ikke er forsøg på salg af produkter og services. Rådgivningen tager afsæt i vores behov."


Hvad blev udbyttet?

"Vi har først og fremmest fået en god og konkurrencedygtig boligfinansiering. Derudover har vi fået sikret, at vores pensioner er dækkende, med afsæt i vores ønsker for fremtiden.

Endelig har vi også noteret os, at vi skal melde os ud af efterlønsordningen, såfremt skattefri udbetaling af præmie igen opstår."  

 

Ultimate Web