En del af   BEIERHOLM - VI SKABER BALANCE
Undersider
Del denne værdifulde viden:

Alle burde sende deres økonomi til et servicetjek


Kundecase

Sådan lyder det fra Vibeke og Anders fra Ry nær Aarhus, der har benyttet Uvildige.dk som økonomisk rådgiver i mere end 10 år.

Det hele startede med en 360 graders gennemgang og optimering af parrets samlede økonomi, der blev skræddersyet deres behov og fremtidsønsker. Efterfølgende er der løbende fuldt op med rådgivning om investeringsoptimering, boligfinansiering og herunder også et forældrekøb.

Her sætter Vibeke og Anders selv ord på, hvilken forskel rådgivningen har gjort i deres økonomi.


Vi havde brug for objektiv rådgivning og en klar plan for fremtiden

- Da vi for efterhånden mange år siden kontaktede Uvildige.dk, var det fordi, vi søgte et bedre overblik over vores samlede økonomi, og bedre indblik i vores muligheder. Vores ønske var at oparbejde et økonomisk råderum til sikring af vores fremtid, forklarer Vibeke og Anders og tilføjer.

- Vi ville samtidig have sikkerhed for at de anbefalinger, vi fik, var til vores bedste. Det må man sige, at vi har fået. Der er styr på det.


Vi er blevet klædt på, så vi ikke bliver klædt af

Udover tilfredsheden med den optimerede økonomiske plan fremhæver parret den uvildige og personlige sparring, som en af de store fordele.

- Hos Uvildige.dk er rådgivningen klar og tydelig. Budskabet forklares enkelt og på en måde, hvor vi er med hele vejen. Der er en god afdækning af vores behov og der tages afsæt i vores fremtidsplaner, og så bliver der smidt bolde i luften, som vi aldrig selv havde tænkt på, fortæller de og uddyber.

- Vi bliver udfordret positivt, og vi præsenteres for mulige scenarier og får anbefalinger, men valget er vores – og vi er aldrig i tvivl om konsekvenserne af de valg, vi træffer. Vi er bl.a. blevet klædt virkelig godt på til vores dialog med banken, og det har resulteret i nogle løsninger, der først og fremmest er gode for os. Vi har ikke på noget tidspunkt været i tvivl om, at vores rådgiver hos Uvildige.dk er 100 pct. på vores side. Sammen med den store ekspertise og den gode kemi er netop uvildigheden en af de helt store styrker. Det har sparet os en del penge undervejs.


Vi har fået mere handlefrihed og kan faktisk mere end vi troede

Parret fra Ry har også benyttet Uvildige.dk til investeringsoptimering, og glæder sig i den sammenhæng over et lavere omkostningsniveau, en mere klar strategi og en styrket indsigt i de finansielle mekanismer.

- Tidligere klarede vi selv vores investeringer, men vi måtte erkende, at vi i nogle tilfælde endte med at træffe beslutninger med hjertet fremfor hjernen. Derfor søgte vi hjælp hertil. Først via løsning i et pengeinstitut, hvor vi hurtigt oplevede utroligt mange handler med vores værdipapirer. 

Vi bragte Uvildige.dk på banen igen og fik en helt anden forståelse og indblik. Bl.a. i forhold til de høje omkostninger, vi betalte, men vi blev også klogere på vores egen risikovillighed og på mekanismerne i markedet. Investeringsrådgivningen fra Uvildige.dk gav os større indsigt og en løsning, som nu er skræddersyet fuldt ud til vores fordel.

Når Vibeke og Anders sætter ord på, hvad rådgivningen gennem årene har betydet for parret, fremhæves frihed og fremtid som centrale punkter

- Vi har nu en langsigtet plan for vores økonomi, en plan med afsæt i, hvad vi gerne vil nu og i fremtiden. Det hele hænger sammen og arbejder for os. Vi har overblik over, hvad vi kan og ikke kan – og vi kan faktisk mere, end vi troede. Vi har fået mere handlefrihed.


Det er en kæmpe lettelse

Tryghed fremhæves også som en central del af udbyttet, Vibeke og Anders oplever. Det hænger bl.a. sammen med den løbende opfølgning fra deres personlige rådgiver. 

- Ca. en gang om året har vi et møde med Uvildige.dk, hvor vi gennemgår og afstemmer i forhold til den plan, vi har lagt. Her får vi at vide, hvad vi bør gøre for fortsat at have det mest optimale økonomiske set up. Det er en kæmpe lettelse og giver stor tryghed. Der er fuld gennemsigtighed og vi er aldrig i tvivl om, hvad vi betaler, hvad vi får og hvorfor det er sådan. Det giver stor troværdighed og tillid til, vi får en klog løsning, velvidende at ingen af os ved, hvad fremtiden bringer. Men vi ved, det er gennemarbejdet og velovervejet af eksperter. Vi skal ikke bekymre os. Beslutningsgrundlaget er i orden, fortæller parret og runder af med en anbefaling.

- Det er som med bilen, vi alle sender til serviceeftersyn. Det samme burde alle gøre med deres økonomi. Det er alle pengene værd. Nogle bliver måske afskrækket af prisen, men det er en investering, der betaler sig. Vi har anbefalet Uvildige.dk til flere af vores bekendte og har kun fået positive tilbagemeldinger.


Ultimate Web