En del af   BEIERHOLM - VI SKABER BALANCE
Undersider

Virksomhedsejer: "Det handler ikke kun om nu og her, men også fremtidige ønsker"


Kundecase


Hvem?

Dennis Lundtoft Thomsen er selvstændig, medejer og direktør i firmaet, Inceptio, gennem 14 år. Han har gennem de seneste 25 år haft ejerbolig, pension osv. som så mange andre. 

 

Hvorfor?

"Jeg har altid holdt mig orienteret om pension, investering og realkredit, men det har aldrig været og bliver aldrig min spidskompetence. Min filosofi har altid været, at være ekspert på mit primære område og vide nok om alt det andet, som er vigtigt for mig, til at kunne se faldgruberne, stille de rigtige spørgsmål og til at få kvalificeret hjælp på det rette tidspunkt. Det gør sig selvfølgelig også gældende for investeringer af mine midler, planlægning af pension og mine realkreditlån.

Jeg har tidligere været Private Banking kunde og rådgivningen var meget kvalificeret, specielt formueplanlægningen. Men rådgivningen var alt for ensporet og kunne ikke tilnærmelsesvist tage udgangspunkt i, hvad der var bedst for mig. Jeg var selvfølgelig forberedt på, at det var bankens produkter, som ville blive foretrukket, men slet ikke i det omfang, som jeg oplevede i praksis.

Det var grunden til, at jeg tog fat i Hans Peter hos Uvildige.dk. Jeg ville gerne betale for en reelt uvildig rådgivning omkring alle de økonomiske spørgsmål." 

 

Hvilken rådgivning?

"Jeg har gennem en årrække løbende modtaget rådgivning i forhold til min virksomhed og om investeringer, pension og privatøkonomiske forhold i det hele taget. Både i virksomheden og i familien har det givet ro til at kunne koncentrere sig om andre ting, velvidende at økonomien har optimale rammer."

 

Hvordan var oplevelsen?

"Min oplevelse er, at jeg har fået en yderst kompetent rådgivning på de områder, som jeg har brugt Uvildige.dk på. Ikke blot på de praktiske ting omkring f.eks. investeringer og omlægning af realkreditlån, men også på de lige så vigtige ting, som handler om fremtidige ønsker omkring mit liv." 

 

Hvad blev udbyttet?

"Det giver overblik og tryghed, at have klare svar på spørgsmål som eksempelvis; Kan jeg gå ned i arbejdstid, og dermed i løn, og hvad kræver det af økonomisk tilpasning? Hvis jeg får lyst til tage sabbat i et eller flere år, eller valgte at starte nyt forretningsområde op, hvordan vil det så påvirke min økonomi før, under og efter. Altså hvad tillader min økonomi mig og hvilken indflydelse har det på formue med videre ved de enkelte scenarier?

At bruge Uvildige.dk giver mig ro til at fokusere på det, som er vigtigt for mig, samtidig med at jeg ved, at min økonomi er i trygge hænder - og ikke mindst, så får jeg nu et væsentligst større afkast på mine midler i form af driftslikviditet, frie midler i mit holdingselskab og pensioner."


Ultimate Web