En del af   BEIERHOLM - VI SKABER BALANCE
Undersider

Lyt til vores kunder, det gør vi

Kunderne hos Uvildige.dk spænder vidt. Vi har både private og erhvervskunder. Vi har formuende kunder og kunder med en helt almindelig privatøkonomi. Fællesnævneren for dem alle er ønsket om en optimeret økonomi.

Udbyttet af uafhængig rådgivning er ofte store besparelser, men ligeså ofte tillægger den enkelte kunde samme værdi i det at opnå et bedre overblik, en øget indsigt og forståelse samt en større frihed og tryghed for fremtiden.


Kundeevalueringer

Efter afsluttet rådgivningsforløb, opfordrer vi altid vores kunder til at udfylde et evalueringsskema, hvilket mange vælger at gøre. 

Du kan se evalueringsresultaterne her.


Kundecases

I nedenstående kundecases sætter nogle af vores kunder selv ord på den oplevelse og det udbytte, de har opnået ved at benytte Uvildige.dk som uafhængig rådgiver.

Helene og Martin fik ro i maven og luft i budgettet efter boligkøb

 

Natasha og Søren fik de ønskede fremtidsplaner på plads

     

Ulrik fik øget afkast og forbedret indblik i sine investeringer

 

Andelsboligforening opnåede store besparelser og bedre finansiering

     

Virksomhedsejer fik mere ro og overskud til at fokusere på andre ting

 

Kate og Lars: Vi fik vores penge tilbage i egen lomme

     

Vibeke og Anders: Alle burde få et økonomitjek

   


Vi lytter også gerne til dig

Vi vil altid gerne yde den bedste service og derfor gør vi meget ud af at lytte og analysere vores kunders økonomiske situation. Vi lytter også gerne til dig.

Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig, er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om dine muligheder. 

Der kan være flere spørgsmål, der trænger sig på, inden du beslutter dig for rådgivning. Vi har samlet de mest typiske af slagsen, så du har hurtig adgang til svar. Måske finder du også svaret på dit spørgsmål her.

 

Ultimate Web