En del af   BEIERHOLM - VI SKABER BALANCE
Undersider

Økonomisk rådgivning

Uvildig økonomisk rådgivning er rådgivning, der tager hensyn til dine behov og ønsker og ikke, hvad banken tjener mest på. I Uvildige.dk får vi ingen provisioner ved at sælge produkter, vores indtjening kommer udelukkende som honorar direkte fra vores kunder. Derfor kan du også være sikker på, at vores rådgivning er den mest optimale for dig - husk på, vi lever af tilfredse kunder.

Økonomisk rådgivning, der ikke forbindes med den rådgivning, du får i bankerne, men en uvildig og uafhængig økonomisk rådgivning, er relativt nyt i Danmark.

Der er stadig mange danskere, der ikke har hørt om uvildig økonomisk rådgivning, men ser vi vest på til bare England, er det så udbredt, at man stort set ikke træffer store økonomiske beslutninger, uden at have talt med en uafhængig rådgiver først. Herhjemme kaldes det sommetider en "uafhænging bankrådgiver", men der er altså i vores tilfælde intet økonomisk interessefællseskab mellem os og bankerne - tværtiomd gør vi alt hvad vi kan, for at vores kunder får det bedste og billigste produkt, hvilket sommetider er til bankens store ærgelse, da det er på bekostning af deres indtjening.

Den finansielle krise har da også sat fokus på bankernes interessekonflikter i deres rådgivning, og flere og flere danskere får øjnene op for det salg, som bankerne har som et prioritetsområde.

I Uvildige.dk har vi ingen produkter, der skal sælges, når vi rådgiver vores kunder. Derfor kan du føle dig tryg, når du sidder overfor en rådgiver i Uvildige.dk

Se vores Generelle forretningsbetingelser 

 

Ultimate Web