En del af   BEIERHOLM - VI SKABER BALANCE
Undersider

Økonomitjek giver tryghed, overblik og besparelser

Faktaark om økonomitjek

Er du nervøs for, at du ikke får mest muligt ud af din økonomi?

Det er forståeligt, for langt de fleste danskere har skjulte optimeringsmuligheder i deres økonomi. 

Optimeringen kan bl.a. være at have en klar strategi omkring den overordnede struktur - fx om der skal afdrages på gælden eller opspares på pension? Det kan også være et spørgsmål om at opnå den rigtige rente på gælden eller at undgå at pensionsopsparingen forsvinder i omkostninger.

Overblik og struktur 

For at kunne finde optimeringsmulighederne skal der dannes et fuldt overblik over den nuværende økonomi. Hos Uvildige.dk gennemgår vi indkomstforhold, budget, skat, pensioner og betingelser på gæld og opsparing. Med andre ord skiller vi din økonomi ad for at kunne samle den bedst muligt. Du får en grundig og forståelig forklaring på, hvordan din økonomi ser ud.

Besparelser

Når der er lagt en optimal strategi er der typisk allerede sparet en del penge, men du får også en vurdering af dine betingelser i banken, er det en konkurrencedygtig rente du betaler på dine lån eller kan det gøres bedre. Vi giver dig vejledning til, hvordan du opnår den bedst mulige rente både på ind- og udlån. Vi ser også din skat igennem, for at kontrollere du ikke snyder dig selv for fradrag, og for at undgå risikoen for en ubehagelig restskat.

Hvordan foregår et økonomitjek

Først skal vi have informationer om din økonomi, herefter skal vi bruge tid på at foretage udregninger og udarbejde overblikket. Vi mødes efterfølgende og gennemgår den fremtidige strategi og mulige forbedringer. Du kan selv vælge at gennemføre de foreslåede forbedringer eller du kan få os til det. Vores erfaringer er, at tingene ofte ikke bliver gjort, når først hverdagen melder sig igen. Vi tilbyder derfor, på timebasis efter behov, at hjælpe dig med at lave de ændringer/forhandlinger, som vi har anbefalet dig.

Faktaark om økonomitjek

Pris for økonomitjek

 

Ultimate Web