En del af   BEIERHOLM - VI SKABER BALANCE
Undersider

Din økonomi som pensionist

Meget tyder på, at en god pensionisttilværelse kommer til at afhænge af egne opsparede midler. Men forskellige produkter, udbydere og særregler gør det svært at overskue markedets mange muligheder. Derfor har du brug for uvildig rådgivning.

Er der sparet tilstrækkeligt op - eller unødvendigt meget

Hvor mange penge skal der til som pensionist? Det afhænger naturligvis af dine ønsker, Hos Uvildige.dk hjælper vi dig med at tegne et billede af din Fremtidig økonomi. Så kan du nemmere overskue om du indbetaler tilstrækkeligt, eller måske indbetaler mere end du reelt har brug for. Opsparing er naturligvis fornuftigt, men det betyder jo færre penge her og nu, hvor du sikkert også har nogle ønsker.

Valg af opsparing

Få hjælp til at udvikle den mest optimale opsparingsstrategi, som matcher både dine her og nu behov samt dine ønsker i fremtiden. Vi tager højde for skatteforhold, opsparingens fleksibilitet, øvrig formue, modregningsregler, afvikling af gæld m.v.

Valg af nedsparing

Når tiden kommer, hvor det er tid til at tage hul på de opsparede midler, er det vigtigt at der lægges en klar strategi for udbetalingerne også. Den rigtige rækkefølge og tempo at bruge pensionsmidlerne på, har stor betydning for, hvor mange af dem du kan bruge til at forsøde tilværelsen. 

Hold styr på omkostningerne

Pensionsmidler er et af de bedst sælgende og mest profitable produkter for de finansielle udbydere. Produktets kompleksitet, gør det nemt at opkræve svært gennemskuelige gebyrer og administrationsomkostninger. Det betyder desværre, at der er mindre tilbage til dig og de ønsker du har til din pensionstilværelse.

Hvad kan vi gøre for dine pensioner

Vi kan hjælpe dig med at minimere de samlede omkostninger på dine pensionsordninger. Jo større dine pensioner er, jo flere besparelser – jo bedre overblik – jo større sandsynlighed for udbytte.

Ultimate Web