En del af   BEIERHOLM - VI SKABER BALANCE
Undersider

Priser - erhverv

Hos Uvildige.dk, modtager vi kun honorering fra vores kunder. Der er ingen skjulte provionsaftaler eller anden indtjening på produkter. Vores betaling er baseret på den tid, vi bruger på at rådgive dig og foretage de nødvendige beregninger. Det sikrer, at du kun betaler for det du har brug for, og at de løsninger vi kommer med er objektive.

Et klassisk eksempel på det modsatte er, at bankerne gerne vil have deres gode kunder til at indbetale på pension og investere, istedet for at afvikle gæld, på den måde tjener banken nemlig både på gyngerne og karrusellerne, og du betaler billetterne - det vil du aldrig opleve hos Uvildige.dk

Vores priser

  • Timepris
    Vi fakturerer efter det timeforbrug, som vi bruger - læs mere
     
  • Foredrag
    Vi afholder løbende foredrag eller du kan bestille et skræddersyet foredrag til lejligheden - læs mere
     

Du kan altid kontakte os, og bede om en vurdering af, hvad vi forventer at skulle bruge på at rådgive dig om en konkret problemstilling, og vi aftaler gerne en maks. pris. Vi bestræber os på altid at afstemme forventninger, sådan at du ikke oplever at få en regning, du ikke havde regnet med.

En god investering er pengene værd

Vi lever af tilfredse kunder og mange af vores nye kunder, kommer på anbefaling fra vores eksisterende. Vi er rigtige glade for denne anerkendelse og har derfor indført en henvisningsrabat. Rabatten tilgodeser både vores nuværende og eventuelt kommende kunder.

Langt de fleste af vores kunder har tjent større beløb end vores honorar ila. det første år efter de har fået rådgivning af os. Nogle få har ikke, men har i stedet fået både oveblik og den medfølgende tryghed de søgte. Ligesom vi gerne vurderer, hvad det vil koste dig at få rådgivningen, kan vi også meget hurtigt vurdere om der er besparelser at hente, og i hvilken størrelsesorden.

Kontakt os helt uforpligtende eller udfyld en kontaktformular for at høre mere.

Ultimate Web