En del af   BEIERHOLM - VI SKABER BALANCE
Undersider

Priser - private

Hos Uvildige.dk, modtager vi kun honorering fra vores kunder. Der er ingen skjulte provionsaftaler eller anden indtjening på produkter. Vores betaling er baseret på den tid, vi bruger på at rådgive dig og foretage de nødvendige beregninger. Det sikrer, at du kun betaler for det, du har brug for, og at de løsninger, vi kommer med, er objektive.
 

Vores priser 

  • Pakker
    Pakkesystem som kan sammensættes, så det præcist passer til den rådgivning, du søger - læs mere
  • Timepris
    Du kan også vælge fakturering efter timeforbrug - læs mere

Efter rådgivning

Er du i tvivl om hvad du skal vælge?

Du er altid velkommen til kontakte os, og bede om en vurdering af, hvad vi forventer at skulle bruge på at rådgive dig om en konkret problemstilling, og vi oplyser gerne en maksimal pris. 

En god investering er pengene værd

Vi lever af tilfredse kunder og mange af vores nye kunder, kommer på anbefaling fra vores eksisterende. Vi er rigtige glade for denne anerkendelse og har derfor indført en henvisningsrabat. Rabatten tilgodeser både vores nuværende og eventuelt kommende kunder.

Langt de fleste af vores kunder har tjent større beløb end vores honorar ila. det første år efter de har fået rådgivning af os. Nogle få har ikke, men har i stedet fået både oveblik og den medfølgende tryghed de søgte. Ligesom vi gerne vurderer, hvad det vil koste dig at få rådgivningen, kan vi også meget hurtigt vurdere om der er besparelser at hente, og i hvilken størrelsesorden.

Kontakt os helt uforpligtende eller udfyld en kontaktformular for at høre mere.

Ultimate Web