En del af   BEIERHOLM - VI SKABER BALANCE
Undersider

Hvad kan Uvildige tilbyde dig?

Din bank er efterhånden blevet til et finansielt supermarked, der tilbyder et uoverskueligt udvalg af produkter og services, som skal hjælpe dig til en bedre økonomi. Men er det overhovedet muligt at gennemskue bankens mange ”gode” tilbud, og kan du overhovedet være sikker på, at det er til din fordel?  

Mulighederne, på både låne- og opsparingssiden er vokset helt enormt de sidste 10 år. Desuden har der været flere store ændringer i skattesystemet, og der sker hele tiden nye ting, som kan påvirke din og din families fremtid – tag nu fx debatten om efterløn.

At skulle overskue og gennemskue hele dette finansielle marked – og dermed få det optimale ud af sin økonomi – stiller nærmest uoverstigelige krav til dig som privatperson. Derfor vælger de fleste da også bare at lade banken tage sig af deres økonomi. Problemet er bare, at banken til en hver tid skal tjene penge til sig selv, før de tjener penge til dig.

 

 

 

 

Uvildige.dk gennemgår din privatøkonomi og skaber et overskueligt billede af dig og din finansielle situation, så du får flere sikre kort at forhandle dine finansielle aftaler på plads med. Vi giver dig overblik over, hvor attraktiv du er som kunde, og vi hjælper dig med at forberede dit møde med banken. vi deltager gerne på bankmødet, så du har en ekspert ved din side, eller vi sørger for, at du har styr på din situation inden du skal forhandle.

Det skaber tryghed for din egen situation og dermed langt bedre muligheder for at opnå bedre vilkår.

 

 

Ultimate Web