En del af   BEIERHOLM - VI SKABER BALANCE
Undersider

Fra overskud i virksomheden til overskud i hverdagen

Det er dig, dine ambitioner og ikke mindst din risikovillighed, der er basis for at skabe succes i din virksomhed – og derfor også dig, der har krav på den økonomiske gevinst.

Uanset om du for nylig er sprunget ud som selvstændig, eller har en veletableret virksomhed, er der som ejer af en virksomhed en meget tæt sammenhæng mellem virksomhedens økonomi og din privatøkonomi. Du er naturligvis interesseret i, at virksomheden leverer et godt resultat, men endnu vigtigere er det, at du får maksimal belønning for arbejdet og risikoen, ved at drive egen virksomhed.  

Sådan får du bedst pengene ud

Hvordan overskuddet i virksomheden bedst bliver omdannet til penge, som du og din familie har gavn af, er afhængig af virksomhedstype og andre forhold i jeres privatøkonomi.

Du kan tilpasse din løn og udbytte fra virksomheden, så det passer til jeres behov og udløser mindst mulig skat.

Du kan vælge, at din virksomhed skal stå som ejer af bilen, velvidende at du så selv bliver beskattet af den.

Opsparing i virksomheden

Vælger du at gemme en del af overskuddet til senere brug, kan det også gøres på forskellig vis. Du kan eksempelvis oprette et holdingselskab eller gøre brug af en virksomhedsskatteordning. Du bør i den forbindelse overveje, om du har den rigtige virksomhedsstruktur, og tænke mere fremad, da ændringer ofte tager tid at gennemføre og få fuldt udbytte af. For at få det opsparede overskud til at vokse, kan du overveje at investere det.

Virksomheden som forhandlingsparameter for privatøkonomien

Har du en sund virksomhed, kan du bruge den som et forhandlingsparameter overfor banken, når betingelserne for dine private forretninger skal prisfastsættes. Banken ser på hele dit engagement hos dem, når de bedømmer risiko, og bør derfor gøre det samme, når rentevilkår og andre omkostninger skal fastsættes.

Sådan kan vi optimere samspillet mellem erhverv og privat

Uvildige.dk ser din økonomi som en helhed og hjælper gerne med at optimere både virksomhedens og din økonomi, så du får størst muligt overskud både i virksomheden og i privatøkonomien.

 

 

 

Ultimate Web