En del af   BEIERHOLM - VI SKABER BALANCE
Undersider

Uvildig rådgivning til og om andelsboligforeninger

Sidder du med ansvar i bestyrelsen hos en andelsboligforening? Overvejer du at blive andelshaver i en andelsboligforening eller ønsker du måske at sælge din andel? Uanset hvor din interessen og dit engagement for andelsboligforeninger har sit afsæt, så bør du indhente tilstrækkelig viden og undersøge dine og foreningens muligheder grundigt, inden du træffer afgørende beslutninger

Sikker navigation i andelsboligens kompleksitet

Dette er vigtigt, da en andelsboligforening er en kompleks affære. Det kræver overblik og ekspertise at navigere fornuftigt imellem de beslutninger der skal træffes. Enten i andelsboligforeningens bestyrelse eller for den enkelte andelshaver.

Kompleksiteten ved andelsboliger opstår fordi mange faktorer spiller ind. Det gælder særlige lovbestemte regler, som andelsboligforeninger er underlagt, og det gælder kombinationen af forskellige facetter ved prisfastsættelsen i forbindelse med køb og salg. Ligeledes kan man opleve manglende indflydelse på afgørende beslutninger og fremtidige ændringer.

Du kan læse mere om andelsboligforeninger og kompleksiteten derved i denne artikel.

Få indsigt, overblik og en langsigtet plan

Hos Uvildige.dk kan du få hjælp til overblik og indsigt. Vi har stor erfaring med at navigere i andelsboligforeningernes kompleksitet og vi har kompetencerne til at rådgive dig til at træffe de rette beslutninger. Det gælder blandt andet områder som finansiering af andelsboligforeningens gæld, det gælder balancegangen det kræver at træffe beslutninger, der imødekommer de forskellige interessenters behov og interesser. En stor del af dette kræver en langsigtet planlægning, og den er vi hos Uvildige.dk behjælpelige med – blandt andet i forhold til nedenstående:

  • Finansiering
  • Låntyper, rentesatser og eventuelle omlægninger
  • Afdragsprofil og betydning for foreningens økonomi
  • Opsparingsplaner til renoveringsopgaver o.l.
  • Gennemgang og vurdering af bankens oplæg

Altså kan vi hos Uvildige.dk bidrage til en sikring af fremtiden i jeres andelsboligforening. Vi finder de mest optimale lån og investeringsformer. Vi gennemgår eventuelle SWAP-aftaler og skaber i det hele taget overblik, indsigt og  en fornuftig langsigtet plan. Det giver tryghed og det giver en optimeret økonomisk strategi. Vores uvildighed er din fordel.

Overvejer du at blive andelshaver?

Står du og er på vej ind i en andelsboligforening eller overvejer du at gøre det, så kan vi også sikre dig tryghed i dine beslutninger. Vi rådgiver om finansiering og kan gennemgå købsaftaler, regnskaber, lån og øvrige tilhørende dokumenter. Det gør vi med afsæt i vores viden og mangeårige erfaring på området, og ikke mindst også med afsæt i din situation og dit udgangspunkt. 

Ultimate Web