En del af   BEIERHOLM - VI SKABER BALANCE
Undersider

Få et uvildigt indblik i dit regnskab

Uvildige.dk tilbyder finansiel rådgivning med udgangspunkt i din virksomheds økonomi og strategi. Vi analyserer virksomhedens regnskab med særligt fokus på balancestruktur, likviditet, indtjeningsevne og kapitaltilpasning og giver dig et sikkert og solidt overblik til at finde flere og bedre optimeringsmuligheder, og dermed fremhæve nye og stærke sider i en evt. forhandling med banken.

Forstå regnskabet

De fleste erhvervsdrivene har på et eller andet tidspunkt siddet derhjemme, hos revisoren eller i banken og kigget på sit eget regnskab, uden helt at forstå hvordan det hænger sammen og hvad der er vigtigt deri. Vi er eksperter i at fokusere på de vigtige ting i regnskabet, og ikke mindst give dig en praktisk og forståelig gennemgang heraf.

Optimer ud fra regnskabet

Når du forstår dit regnskab og dermed også budgetter, har du et værdifuldt værktøj til at optimere din virksomhed. Du kan få at vide hvad en prisændring, leverandørskifte, outsourcing, afvikling eller udvikling af forretningsområder, vil kunne betyde for virkomshedens resultat. Fremtiden er umulig at spå om, men ved hjælp af de rigtige værktøjer kan du få nemmere ved at træffe de rigtige beslutninger.

Det opnår du ved en regnskabsanalyse

Du får en ekspertgennemgang af hvor god din virksomhed er til at generere overskud, og hvordan din kapitalbinding i virksomheden påvirker resultatet og resten af din økonomi. Du får overblik over dine muligheder, og du får en vurdering af dine betingelser hos banken og andre finansielle samarbejdspartnere.

Alt i alt giver det dig bedre mulighed for at træffe de rigtige beslutninger og en økonomisk sund virksomhed med mest mulig overskud til dig.

Husk at din økonomi altid skal ses som en helhed, især som virksomhedsejer. Læs mere om sammenhængen mellem virksomhedens og din økonomi her
 

Ultimate Web