En del af   BEIERHOLM - VI SKABER BALANCE
Undersider

Fra utydeligt til uvildigt - lad os optimere din investeringsløsning

Med en indledende investeringsanalyse kan vi give dig et klart og uvildigt svar på, om der er optimeringspotentiale i din investeringsløsning. Det er gratis og uforpligtende, og så kræver det i første omgang blot, at du udfylder nedenstående kontaktformular.


Du får:

  • Vurdering af om omkostningsniveauet i din investeringsløsning kan minimeres.
     
  • Vurdering af om det er den skattemæssige mest optimale løsning.
     
  • Uforpligtende tilbud på en alternativ og billigere løsning gennem uvildig rådgivning.

 

Om du herefter ønsker et rådgivningsforløb, hvor vi sammen går i dybden med dine optimeringsmuligheder, er helt op til dig.


Kontaktformular

 
 

 


Vores uvildighed er din fordel

Uvildige.dk er en af landets førende uafhængige finansielle rådgivningsvirksomheder og vi rådgiver dagligt både private og virksomheder til en bedre økonomi. Vores investeringseksperter er 100 % uvildige - det er en fordel for dig og dit afkast.


Sådan kan Uvildige.dk hjælpe dig

Som formuende har du måske både investeringer i din pensionsopsparing, almindelig opsparing og evt. et holdingselskab / virksomhedsskatteordning. Med vores uvildige genenmgang af alle dine nuværende investeringer, så du får ryddet op i de mindre gode produkter og omkostningstunge løsninger. Uvildige.dk kontrollerer ligeledes om dine investeringer passer med din risikovillighed.

Herefter kan vi lave konkrete investeringsforslag, som du selv styrer fremadrettet, med rådgivning efter behov. Vi tilbyder også løbende overvågning, hvor vi holder øje med alle dine investeringer, så den fastlagte strategi overholdes og du løbnede får tilbagemeldinger på, hvordan porteføljerne udvikler sig. Du får kort sagt en ekspert på din side.

Læs mere om vores uvildige investeringsrådgivning her

Du kan også læse om værdi og udbytte af vores investeringsrådgivning i denne kundecase


 


Ultimate Web