En del af   BEIERHOLM - VI SKABER BALANCE
Undersider

Typiske spørgsmål inden rådgiving

Nedenfor kan du læse de spørgsmål, som vi oftest bliver stillet inden brug af vores rådgivning.

Jeg har styr på min økonomi, så hvorfor skal jeg bruge Uvildige.dk?

At have styr på sin økonomi er positivt. Der er dog forskel på at have styr på sin økonomi og så at optimere sin økonomi og betale lavest muligt renter og gebyrer. Første skridt for os er at skabe et overblik og få styr på økonomien. Herefter gælder det om at optimere den, så du ikke har for mange finansielle omkostninger og ikke løber for høj en økonomisk risiko. Og har du styr på økonomien, er det kun en fordel, da det derved er nemmere for os at danne et overblik, og alt andet lige bliver den samlede rådgivningspris lavere.

Hvad skal Uvildige.dk bruge af oplysninger?

For at yde en fyldestgørende rådgivning er det vigtigt, at vi kender alle de små detaljer omkring vores kunders økonomi. Derfor skal vi have et indblik i hele jeres økonomi. Vi har udarbejdet en liste, som beskriver de papirer, som vi har brug for.

Se listen

Hvad koster det?

Vores rådgivning er meget individuel, og derfor kan vi ikke sætte en pris på rådgivningen uden først at tale med kunden. Prisen afhænger af, om der ønskes sparring, rådgivning eller en løsning, hvor vi klarer det hele. Se priser her

Hvad sker der med mine papirer, når Uvildige.dk får dem?

Vi er opmærksomme på, at det er personfølsomme oplysninger, vores kunder sender til os, og vi behandler dem selvfølgelig derefter. Vi opbevarer dokumenterne i et år efter, vi har modtager dem. Så skal det hele ikke fremsendes igen, hvis der ønskes yderligere rådgivning indenfor et år.

Hvordan kan Uvildige.dk gøre det bedre end min bank?

En banks førsteprioritet er at sikre, at kunderne kan betale en gæld tilbage. Vores førsteprioritet er at optimere vores kunders økonomi, så der spares penge. Forskellen ligger i, at en bank synes, en kundes økonomi er sund, når han/hun har en god buffer i rådighedsbeløbet. Vi synes, en kundes økonomi er sund, når der ikke betales unødige udgifter, og når der ikke tages unødige finansielle risici.

Hvilken uddannelse har Uvildige.dk?

Alle vores afdelinger styres af rådgivere, der som minimum har den europæiske standarduddannelse for rådgivere: European Financial Advisor. I Danmark stilles der ikke krav til, hvilken minimumsuddannelse man skal have for at rådgive om finansielle produkter. Dette er vi kede af, da det medfører meget svingende kvalitet fra rådgiver til rådgiver, uanset om de er uafhængige eller sidder i et pengeinstitut. Indtil der kommer krav om uddannelse, følger vi derfor den europæiske standard for rådgivere.

Koster det noget at ringe til Uvildige.dk?

Nej, det koster ikke noget at ringe til os. Begynder vi at rådgive over telefon, vil man altid blive orienteret om, at vi vil sende en regning for den rådgivning, man er på vej til at få. Derefter kan man træffe et bevidst valg om, hvorvidt samtalen fortsættes.

Hvorfor tager Uvildige.dk en timepris og ikke en andel af den besparelse, I laver i min økonomi?

Vi har valgt at udarbejde en timepris for at sikre, at vores rådgivning forbliver objektiv. Risiko og pris hænger sammen. Løber du en høj risiko kan man få et stort afkast, og spare på renten, hvilket vil give Uvildige.dk en god indtjening. Men det vil også øge din risiko for fremtidige tab. Ved at tage en fast timepris sikrer vi, at vores kunder ikke skal være bekymret for, om vi spekulerer i at øge risikoen for at forhøje vores egen indtægt.

Hvordan er Uvildige.dk bedre til at investere end min bank?

Vi siger ikke, at vi kan sikre et højere afkast end banken. For at love det, skal vi kunne forudse fremtiden. I stedet fokuserer vi på at finde de investeringspapirer, som har de laveste omkostninger, da undersøgelser har vist, at det giver det højeste afkast på lang sigt. Modsat banken modtager vi ikke provision fra den investeringsforening, vi anbefaler, og derfor kan vi tillade os at finde de billigste foreninger.

Hvordan kan Uvildige.dk være uvildige, når I samarbejder med andre?

For os gælder det om at være uafhængige fra finansielle udbydere. Kunder hos Uvildige.dk kan være sikre på, at vi ikke modtager nogen form for betaling for det produkt, vi tilbyder. Laver vi aftaler, er det for at skaffe vores kunder bedre tilbud og større rabatter.

Hvad får jeg ud af at bruge Uvildige.dk?  

Du får overblik over din økonomi, så du bliver mere tryg, når du tager store beslutninger om lån, pension og investeringer. Derudover sparer vi stort set altid penge for vores kunder ved at minimere renter, gebyrer og skat.

Ultimate Web