En del af   BEIERHOLM - VI SKABER BALANCE
Undersider

Kundernes erfaringer med Uvildige.dk

Her kan du læse en række af vores kunders beretninger om deres erfaringer med os inden for forskellige områder.

 

Økonomitjek

Investering

Boligøkonomi

Pension

Andet

 

Se også evalueringer fra tidligere rådgivningsforløb.

 

Økonomitjek

Forløbet med Uvildige.dk har været rigtig, rigtig godt. Har både hjulpet på vores nuværende økonomiske situation, men ligeledes givet et overordnet overblik, som jeg forventer at kunne bruge i mine lånemæssige dispositioner fremover.

Har aldrig fået en rådgivning i banken, der nærmer sig den, jeg har fået fra Uvildige.dk til sokkeholderne!

/Michael

Det har været en rigtig god oplevelse at få rådgivning af Uvildige.dk, og vi har sparet mange tusinde kroner i forhold til bankens rådgivning.

/Poul

Hurtig respons; Bookede møde fredag eftermiddag og blev ringet op følgende mandag. Meget fleksibel med mødetidspunkt. God, omfattende og sjov samtale. Rådgiveren havde forberedt sig godt. Viste stort overblik og gav gode løsningsforslag til pension og investering. God til at forklare tingene, så jeg forstod det. Mine forventninger blev fuldt ud indfriet. Samtalen har givet mig mere overblik og afklaring vedr. min økonomi. Prisen for rådgivningen er hurtigt tjent ind igen efter implementering af løsningsforslagene. Vil helt sikkert kontakte Uvildige.dk igen ved næste store økonomiske spørgsmål. Kan klart anbefale Uvildige.dk til andre.

/Peter

God og forståelig gennemgang af relevante forhold omkring vores økonomiske forhold. Hurtig respons på det aftalte.

/Henrik

Jeg var glad for at blive vejledt på en måde, så selv jeg (der ikke er noget tal-geni) kunne forstå det! Uanset hvor dumt og naivt, jeg spurgte, fik jeg et imødekommende, forståeligt svar.

/Karin

En god og kontant rådgivning, hvor problemerne hurtigt bliver belyst.

/Søren

Vi har fået den hjælp og overblik, som vores bank åbenbart ikke kunne give os. Vi har fået meget mere styr på økonomien, respekt for det og nu lysten til at sætte os mere ind i det hele, da det er blevet overskueligt. Nu er det ikke længere en stor sky!!!

Rådgivningen hos Uvildige.dk er meget mere konkret og brugbart i dagligdagen. En STOR hjælp for os!

/Martin og Rikke

Efter at have læst en artikel om en familie, der havde fået uvildig økonomisk rådgivning med et overraskende positivt resultat, tænkte vi, at det kunne være noget for os.

Vi kontaktede Uvildige.dk og rådgiveren dannede sig meget hurtigt et overblik over vores økonomi. Han kom med økonomiske forslag, som han beskrev med forklarende eksempler. Derudover leverede han investeringsforlag samt nogle brugervenlige budgetlægningsværktøjer, som vi kan anvende fremover.

Da vi samtidig fik udarbejdet en pensionsanalyse i vores pengeinstitut, blev værdien af uafhængig økonomisk rådgivning ekstra tydelig.

Hans Peter tjente sit honorar ind flere gange og gav på en sober og let tilgængelig måde gode råd, som vi kan bruge fremadrettet. Det er nu muligt for os selv at overskue vores økonomi.

Vi kan på det varmeste anbefale Uvildige.dk til uafhængig økonomisk rådgivning.

/Anders og Vibeke

Jeg har oplevet at få min økonomi fremstillet i et perspektiv, som giver et godt overblik og solidt fundament for de beslutninger man må træffe for fremtiden. Yderligere kan jeg også udtrykke min tilfredshed med de råd, som jeg har modtaget vedr. investeringer. De har mere end levet op til mine forventninger.

/Erik

Vi fik alt den rådgivning, vi havde brug for og mere til, som vi slet ikke vidste, vi havde brug for.

Rådgiveren var rigtig god til at forklare og illustrere.

Desuden følte vi os meget mere tilpas, da vi nu vidste, at rådgivningen var uvildig, og ikke farvet af hvad der skulle sælges…
Behagelig og fleksibel rådgivning, både med tid og sted. Dygtig rådgiver med behagelig personlighed.

/Katrine og Søren

Vores behov for økonomirådgivning udsprang sig af flere omstændigheder: For det første står vi over for en familieforsøgelse, som af logiske årsager gør vores økonomi lidt klemt. Dertil kommer, at vi i disse krisetider også er blevet mere bevidste om vores lidt sløsede økonomi.

Da vi tidligere har haft et lidt dårligt omlægningsforløb, havde vi behov for at søge rådgivning andre steder end i vores bank. Alternativt kunne vi tage en snak med en anden bank, men krisen har synliggjort er, at en bankrådgiver varetager bankens interesser - og ikke nødvendigvis kundernes.

Vi havde derfor et behov for at få uvildig og kompetent rådgivning, som tog udgangspunkt i vores behov, hele vores økonomi - lån, konti, hus, bil, pension, budget og, ikke mindst, skat.

Vi følte begge, at vi fik konkret og forståelig rådgivning af rådgiveren fra Uvildige.dk - uanset, om det var meget komplekse økonomiske aspekter eller "banale" problemstillinger.

Mødet var primært baseret på, at vi havde behov for at høre løsningsforslag fra en anden end os og vores bankrådgiver. Faktisk sagde rådgiveren fra Uvildige.dk ikke så meget, som vi ikke havde diskuteret tidligere, men havde vi hørt hans råd før seneste låneomlægning, havde vi nok gjort en del ting anderledes, og på sigt tror jeg helt klar, at vi er bedre stillet nu, end vi var før rådgivningen.

Rådgiveren formåede at gøre komplekse problemstillinger enkle, da han tog udgangspunkt i vores situation i forhold til omverdenen og ikke omvendt. En af de ting, som jeg satte stor pris på, var at han syntes, at vores egne overvejelser i forhold til vores økonomi så fornuftige ud, hvilket var en lettelse, da vi til tider har følt os lidt sløsede, hvad angår vores økonomi.

En anden ting, som vi også satte stor pris på var, at mødet foregik hjemme hos os selv, hvor vi hurtigt kunne finde yderligere, relevante informationer frem fra arkivet eller fra netbank. Det gjorde hele processen meget mere fleksibel og afslappet.

/Mads og Anne
 

Investering

Jeg har ved flere lejligheder benyttet en rådgiver fra Uvildige.dk

Det har hovedsagligt været angående mine pensionsopsparinger og investeringen af disse. Jeg har hver gang fået en profesionel behandling, og det er tydeligt, at det er rådgivning frem for salg.

Helt konkret har jeg sparet omkostninger på mine pensionsordninger og har optimeret min skat. Jeg har også fået et bedre indblik i, hvordan mine investeringer er sammensat. Sidst men ikke mindst har jeg fået foretaget en beregning på, hvordan økonomien vil komme til at se ud, når jeg engang skal pensioneres.

Jeg har fuld tillid til rådgiverens kompetencer og kan anbefale ham til enhver, der har spørgsmål til sin økonomi eller mangler overblik over den.

/Ole

Smilende og imødekommende modtagelse. Kortfattet, men informativ introduktion. Forståelige forklaringer, særdeles gode til at forklare og anbefale muligheder og kombinationer for anbringelse af penge og meget positivt at få konkrete forslag til, hvordan økonomien kan strikkes sammen for bedst udbytte, både på kort og langt sigt.
Har allerede anbefalet Uvildige.dk til 2 kolleger.

/Ole og Vibeke

I har givet mig det indtryk at I ER uvildige, og ikke spåmænd. Ærlighed, er nok det ord, der kommer nærmest. Et ord man i dag ikke kan hæfte på bankerne, desværre. Dog vil jeg sige, at jeg ikke er blevet presset af min bank, men heller ikke erkendt som en interessant kunde= for lille, jeg har nemlig ingen lån i banken, kun penge, som jeg gerne ville have en reel rente af.

/Randi

Pension

Vi talte om de økonomiske behov som pensionist samt ønske om ny bil og væsentlig renovering af bolig. Alt dette havde rådgiveren forslag til.
Jeg finder det forståeligt - og naturligt - at en rådgivers loyalitet ligger, hvor lønnen kommer fra. Derfor har jeg som udgangspunkt ikke ubetinget tillid til bankrådgivere. Denne holdning bekræftes jeg i dagligt...

/Ingelil

Rådgiveren er dejlig forståelig, venlig og nede på jorden hele vejen igennem.
Vi har fået en meget bedre rådgivning hos Uvildige.dk end i banken!!!

/Andersson

Rådgiveren er hurtig til at sætte sig ind i vores konkrete situation omkring skat og pension, og giver nogle gode bud på hvordan løsningerne kan se ud.

/Erik

Boligøkonomi

Min kæreste og jeg er ovenud glade for den hurtige og fantastiske kompetente rådgivning, vi har fået af Uvildige.dk. De har sparet os for mange unødige bekymringer og dyre renter, da de har ordnet alt det praktiske i forhold til bankskifte, omlægning af lån og givet os et holdbart økonomisk overblik. Deres professionelle holdning til deres arbejde, skinner igennem i alt hvad de laver. Så vi er rigtig tilfredse med deres råd og vejledning.

/Lisbet

En professionel og dog en meget personlig rådgivning, jeg har ikke på noget tidspunkt følt, at jeg stillede dumme spørgsmål. Ved gennemgang af min økonomi blev der talt et dagligt sprog, så jeg forstod, hvad der blev forklaret. Dette har for mig været meget vigtigt, da det ofte ikke er den oplevelse, jeg har haft med det pengeinstitut, jeg benytter.

/Monett

Da min kæreste og jeg gik fra hinanden, stod vi pludselig i en uoverskuelig økonomisk situation, da vi havde en ejerlejlighed sammen.

Efter et møde med en rådgiver fra Uvildige.dk fik jeg overblik over vores økonomiske situation. Jeg havde en lang række spørgsmål - kunne jeg købe min kæreste ud af lejligheden, hvad havde jeg råd til at sidde for i en anden lejlighed? Rådgiveren forklarede mig mine alternativer og lavede beregninger på, hvad det ville koste mig, hvis jeg fx købte min kæreste ud og blev boende - eller hvis vi sammen solgte lejligheden, og jeg flyttede i lejelejlighed.

Den rådgivning, jeg fik, var grundig, kompetent og professionel. Jeg fik svar på alle mine spørgsmål - og der var mange - og rådgiveren kom desuden med nyttige forslag til min økonomi, som jeg ikke selv havde overvejet. Og det hele blev forklaret, så jeg kunne forstå det.

Jeg gik fra vores møde med en stor lettelse, og nu føler jeg, at jeg har overblikket over min bolig-økonomi.

Jeg vil til enhver tid anbefale Uvildige.dk, hvis man har brug for rådgivning til økonomien. Det er en helt anden form for rådgivning end den, man får i banken, og det er en selv, der træffer valgene - ikke rådgiveren.

/Mia

For os har det  været rigtig positivt at få vores økonomi kigget igennem.

Det har været givtigt at få uvildige øjne til at kigge på vores lån - om det er de rigtige, og om de fordele og ulemper, der er ved omlægning. Desuden har vi været i tvivl om vores indbetalinger til efterløn, og også her har vi fået stillet fordele, ulemper og alternativer op.

For os har det været en god investering at få en professionel til at kigge på økonomien, da vi har fået øjnene op for, hvor der kan spares penge. Vi har oplevet, at de 2 timer, som vi har fået i rådgivning, har givet anledning til at prioritere anderledes rent økonomisk. Det har desuden gjort os trygge, at "én med forstand på økonomi" har "godkendt" den måde, vi fører økonomi på.

/Lars og Camilla

 

Andet

Bankskifte:
Vi er meget tilfredse med rådgivningen hos Uvildige.dk, vi er kommet til at spare langt flere penge om året end vi havde forventet. Vi har selv brugt utrolig meget tid på at snakke med banker og lignende, men det kan slet ikke betale sig i forhold til de kompetencer og muligheder Uvildige.dk har. Vi er meget glade for, at vi har kontaktet Uvildige.dk og det har ændret vores økonomi totalt!

/Ole

Rådgivning af økonomien i virksomhed:
Uvildiges rådgiver gav mig indsigt i nye muligheder for investeringer, som passede mine ønsker bedre end bankens tilbud. Tilgangsvinklen var at finde de løsninger, som var til min fordel. I min bank har jeg ofte følt, at bankens gevinst kom før min. Jeg vil gerne anbefale Uvildige.dk til både private og virksomhedsejere - der er helt sikkert noget at hente for alle i en rådgivningstime.

/Anita

Rådgivning i forbindelse med overgang til førtidspension:
Da jeg gik på førtidspension, kom jeg i en svær økonomisk situation, så jeg søgte rådgivning omkring min økonomi hos en rådgiver fra Uvildige.dk. Jeg blev blandt andet rådgivet om mine lån i huset, og hvordan jeg ved omlægning kunne spare penge, så jeg kunne blive boende. Sidenhen er min økonomiske situation blevet meget bedre, og jeg kan fortsat blive boende.

Tusind tak for hjælpen.

/Jørgen

 

Ultimate Web