En del af   BEIERHOLM - VI SKABER BALANCE
Undersider
Del denne værdifulde viden:

Uvildige.dk imødekommer stigende efterspørgsel med styrket set up

Uvildige.dk, maj 2016.

Vi er glade for at kunne fortælle, at Uvildige.dk bliver en del af Beierholm, en af Danmarks førende revisions- og rådgivningsvirksomheder. Uvildige.dk går dermed styrket ind i fremtiden!

Vi oplever fra år til år en stigende efterspørgsel på uafhængig økonomisk rådgivning. Et marked som endnu ikke er så stort herhjemme, men som derimod rummer et stort potentiale. Ved at komme i samme hus som Beierholm, sikrer vi os et stærkt udgangspunkt for, at imødekomme denne stigende efterspørgsel. 

Det er vigtigt for os at fremhæve, at Uvildige.dk, i den nye konstellation, fortsat vil være en selvstændig og uafhængig enhed. Konceptet er 100% det samme. Vi vil gå til opgaven med samme ydmyghed og yde samme gode og uafhængige rådgivning i øjenhøjde, til både erhverv og private, som vi hidtil har gjort. 

Den store forskel ligger i et betydeligt styrket bagland, der tager os som organisation et skridt videre og sikrer, at vi kan frigøre endnu flere kræfter til selve rådgivningen.

Med Beierholm får Uvildige.dk blandt andet tilført væsentlige ressourcer til at varetage mange af vores administrative opgaver, ligesom vi ikke mindst placeres under samme tag som kompetente revisorer med specialiserede kompetencer, hvilket vil kunne skabe en givtig synergi med vores egen specialiserede viden.

Kort sagt løfter dette Uvildige.dk som rådgivningsvirksomhed og styrker vores i forvejen stærke koncept, hvilket først og fremmest er til fordel for vores kunder. 

At et så markant brand som Beierholm viser denne interesse for Uvildige.dk’s koncept, er ydermere en blåstempling af mulighederne i markedet for uafhængig økonomisk rådgivning samt for Uvildige.dk’s tilgang dertil. Vi glæder os til at kunne videreføre dette sammen med vores kunder i et nu endnu stærkere set up.

Flytter til nye adresser
Som udgangspunkt får Uvildige.dk som følge heraf adresse hos Beierholm, og vi vil som minimum dække samme geografiske områder som tidligere. Forventningen er, at der inden for nær fremtid tilknyttes flere kompetente finansielle rådgivere til Uvildige.dk.

Har du spørgsmål vedrørende ovenstående, er du meget velkommen til at kontakte os.

Hos Uvildige.dk ser vi frem til det fortsatte arbejde og forventer i nær fremtid at tilknytte flere kompetente rådgivere til vores team.

Den nye konstellation gennemføres endeligt, når der foreligger de nødvendige godkendelser fra myndighederne.

Du kan læse mere om Beierholm her.

Ultimate Web