En del af   BEIERHOLM - VI SKABER BALANCE
Undersider
Selv små justeringer giver store besparelser og dermed større fortjeneste, når en virksomhed skal foretage vigtige beslutninger om dens finansielle strategi og udførelsen heraf.

Men ofte har de økonomiske medarbejdere mere fokus på driftsoptimering, controlling, udarbejdelse af årsregnskaber samt løbende rapporteringer til ledelsen og har derfor svært ved at fokusere nok på at analysere og dermed skabe overblik ift. de mange muligheder, der er forbundet med at optimere virksomhedens finansielle potentialer.

Uvildige.dk tilbyder hjælp og sparring i alt fra regnskabsanalyse, investering, finansiering og bankforretninger, så virksomhedens økonomimedarbejdere får mere ro og overskud til at koncentrere sig om de daglige opgaver og udfordringer.

 

 

Uvildige.dk tilbyder finansiel hjælp til virksomheden og sparring med fx økonomichef og andre nøglemedarbejdere. Vi stiller op med egne uvildige eksperter, så I undgår interessekonflikt.

Vi rådgiver om investering, fordeling af overskud, optimering af  ny eller eksisterende finansiering, opkøb og/eller afvikling af ejendomme og materiel, uddannelse af medarbejdere, loyalitetsprogrammer og kommer gerne forbi og holder foredrag om relevante økonomiske emner.
 

 

 

Ultimate Web