En del af   BEIERHOLM - VI SKABER BALANCE
Undersider

Virksomhedstjek – for (med)ejere af egen virksomhed

Virksomhedens økonomi kan være svær at få overblik over, og tilføjes sammenhængen i mellem virksomhedens økonomi og privatøkonomien – er det meget få, der har det fulde overblik. Det giver en stor risiko for forkerte beslutninger omkring økonomien.
Vi kan hjælpe dig med at få overblikket og give dig råd om hvordan du får mest mulig ud af din virksomheds omsætning. 

Hvordan foregår det?

Vi får oplysninger fra dig i form af regnskaber og oplysninger om privatøkonomien, og tager en snak med dig om, hvordan I gør tingene i dag, og hvad I selv ønsker at have fokus på eller hvilke konkrete problemstillinger og spørgsmål I gerne vil have behandlet.
Når vi har overblikket over virksomhedens og privatøkonomien, holder vi et møde, hvor vi fremlægger resultatet og kommer med gode råd til ændringer. Ønsker du vores hjælp til at forhandle bedre betingelser på plads, låneomlægning, investeringsforslag eller bankskifte, aftaler vi det på mødet.

Men vi har jo allerede en revisor!

Ligesom revisoren er vi gode til tal, men selvom både tømreren, mureren og elektrikeren er gode til at bruge hænderne, laver de jo ikke det samme. Og du sætter næppe elektrikeren til at mure huset? At rådgive om skat og moms er ikke det samme som at rådgive om finansiering og investering – derfor skal du vælge en ekspert på området. Ofte taler vi også med din virksomheds revisor og bank, hvis der er behov for det, så vi kan samarbejde om, at du får det bedste resultat.

En skræddersyet løsning

Et sådan virksomhedstjek er rettet mod virksomhedens (med)ejere og tilpasses efter behov og ønsker. Typisk vil rådgivningen inkludere følgende:

  • En analyse af virksomhedens regnskab, med særlig fokus på finansieringsstruktur og rentabilitet 
  • Virksomhedens indflydelse på privatøkonomien og risikoen herved
  • Gennemgang af bankforretninger og vurdering af priser
  • Rådgivning om overordnet placering af overskudslikviditet
  • En gennemgang af forbedringsmulighederne i ovenstående
  • Gennemgang af privatøkonomien - som i et økonomitjek, dog med særlig fokus på samspillet mellem privatdelen og virksomhed.

Rådgivningen afregnes ud fra tidsforbrug til vores timepris.

Kontakt os gerne for nærmere information og en vurdering af, om et virksomhedstjek er det rigtige for dig og virksomheden.

Ultimate Web
I'm not usually lace wigs uk wearer. I ordered 2 brazilian lacefronts from amazon and this was the lower priced wig. I like this one so much that I sent the other back. The hair bundles looks great. Its a little dry but can be fixed with a little product. The wig is full without being heavy. I took it to my stylist. She bleached the knots, washed it, cut the lace wigs uk plucked the side part and added a little product. She loved this unit for the price. I don't glue this down and it fits well with the brazilian hair uk. The cap fit kinda big my man says I have a big head and this cap still ran a little big to me. I'll probably gel down the sideburns for the weekend for a tighter fit and play with the lace wigs uk. I think its a great unit for the price and I probably will be ordering another curl pattern. I've been wearing the wig for 2weeks now.